TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauatennis. Laupäeval Viljandis mängitud laste grand prix’ sarja osavõistlusel oli Viljandimaa edukaim Rainer Valo, kes sai 13-aastaste noormeeste turniiril teise koha.

Võrkpall. Viljandi spordikooli U-18 naiskond lõpetas Võrus peetud Eesti võrkpalli liidu karikavõistluste finaalturniiri neljanda kohaga.

Korvpall. Laupäeval peeti Taeblas Eestimaa valdade talimängude korvpalli eelturniir. Suure-Jaani esindus tagas seal alagrupivõiduga endale pääsu finaali.
Laupäeval ja pühapäeval maakonna meistrivõistlustel peetud kohtumised lõppesid järgmiselt: AP Mets ja Kärstna — 112:42, Pärsti ja Antti-
la — 38:103, Mõisaküla ning Aken ja Uks — 20:0, Männimäe Külalistemaja ja Mõisaküla — 74:71, AP Mets ja Pärsti — 107:38, Tarvastu / Viiratsi LT ja Spordikool — 76:65, Abja / Nuia ja Kord Nädalas / EE SK — 70:40.

Kergejõustik. Võrus peetud «TV 10 olümpiastarti» finaaletapil teenis Paalalinna kooli õpilane Emilia Palgi alavõidu nooremate tüdrukute teivashüppes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles