Ratsutajad kohtusid Heimtali maneežis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandimaa ratsaspordiklubi novembrikuu takistussõidu võistlusel Heimtalis startis neljale eri kõrguse ja raskusega parkuurile 77 võistluspaari, päeva viimase, 110sentimeetriste takistustega ümberhüpetega sõidu võitis Elis Nõgel hobusega Areen.

17 startinust pääsesid ümberhüpetele viis võistluspaari, kes läbisid põhisõidu puhtalt.

Võitnud Elis Nõgel läbis eksimusteta ka ümberhüpped ning suutis olla seal kiirem kui samuti veatut sõitu teinud Hanna-Brigitta Heinlaid hobusega Pappindou. Kolmanda koha pälvis nelja karistuspunktiga Meeli Lehtsaar hobusega Also.

Võistluspäev algas parkuuriga, kus takistuste kõrgus oli 60 sentimeetrit. Seal läbisid kaheksast paarist raja puhtalt kuus, kes ka protokolli esikoha kirja said.

80sentimeetriste takistustega parkuuris võttis võidu Meeli Lehtsaar hobusega Carrera ning 90- kuni 100sentimeetriste takistustega sõidus tegi parima tulemuse Brita Tuvi Jaffaryga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles