TULEMUSI

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpall. Eesti meistrivõistluste teises liigas pidi Viljandi Tulevik laupäeval koduväljakul tunnistama Tartu JK Tammeka 4:3 paremust. FC Tarvastu jäi võõral väljakul 3:4 alla Rummu Dünamole.

Meistrivõistluste neljandas liigas teenis võidulisa Suure-Jaani United, kes mängis 2:1 üle meeskonna Tartu Löök. Samas liigas kaasategev SK Tääksi oli 4:2 võidukas kohtumises Tartu Quattromediga.

Sõudmine. Kaspar Taimsoo ja Allar Raja lõpetasid Hamburgis peetud sõudmise maailmakarikavõistluste teise etapi paarisaeruliste mõõduvõtu neljanda kohaga.

Autosport. Reedel ja laupäeval Eesti meistrivõistluste kolmanda mõõduvõtuna peetud Virumaa rallil olid Kristo Subi ja Teele Sepp klassis N-3 võidukad.
Lätis Prikules sõidetud autokrossi meistrivõistluste kolmandal etapil pälvis Janno Ligur klassis 1600 teise koha.

Pärnu lähedal Audrus asetleidnud Eesti ja Baltimaade autode ringrajasõidu meistrivõistlustel said Viljandimaa meestest kahe sõidu kokkuvõttes teise koha Raul Karu ja Roland Feodorov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles