Korvpallurid alustavad liigahooaega kodulinnas

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud hooajal Eesti meeste korvpalli teises liigas nelja tugevama turniirile jõudnud ja hooaja pronksiga lõpetanud BC Viljandi esindus alustab uut hooaega täna Kesklinna kooli spordihoones Eesti Maaülikooli II / Ülenurme esindusega kohtudes.

Tänavu BC Viljandi / telliauto.ee nime kandva meeskonna nimekiri on mulluse esinduse omaga võrreldes veidi kosunud. Üks mängumehi ning nõu ja jõuga ka juhendajarolli täitev Rauno Tamm ütles, et meeskond loodab eelkõige teha häid tulemusi, ent oluline on siiski korvpalli nautida.

Tamm kõneles, et tänavu on Viljandi koosseisu kantud ka mitu uut kohalikku mängumeest: liitunud on Vaiko Riives ja vigastuse tõttu mõnda aega korvpallist eemal olnud Taavi Randoja, samuti on kodulinna esindusse naasmas Ants Vaks ja Siim Maaten. «Vaiko Riives hooaja alguses siiski vigastuse tõttu meid aidata ei saa,» tõdes Tamm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles