Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpall. Viljandi spordikooli U-20 naiskond teenis Saaremaal Eesti meistrivõistluste finaalturniiril esikoha.

Lauatennis. Eestimaa spordiliidu Jõud noorte meistrivõistlustel Võhmas olid Viljandimaalt omas võistlusklassis võidukad Alex Prantsen ja Rauno Valo.

Maadlus. Jõgevamaa noorte lahtistel meistrivõistlustel Kreeka-Rooma maadluses võitsid viljandlastest esikohad Kevin Ervald ja Sten Orav.

Jalgpall. Reedel Viljandi staadioni kunstmuruväljakul peetud Eesti meistrivõistluste teise liiga kohtumises kaotas FC Tarvastu 1:4 Türi Ganvix JK-le.
Eesti meistrivõistluste meistriliigas tegi FC Viljandi laupäeval võõral väljakul väravateta viigi Lasnamäe FC Ajaxiga. Teise liiga meeskond Viljandi JK Kotkad viigistas võõrsil 1:1 Rummu Dünamoga ning neljandas liigas alustas Suure-Jaani United meistrivõistlusi 3:3 viigiga FC Aspeni vastu.
Pühapäeval alistas Viljandi Tulevik 3:2 kodustaadioni kunstmurul meistrivõistluste teises liigas JK Sörve. Kolmandasse liigasse kuuluv Tuleviku II sai võõral väljakul 0:2 lüüa FC Tabiverelt.

Tõstmine. Järvamaal Albus peetud Eesti noorte meistrivõistlustel sai Abja kooli noormees Karl Tiit hõbemedali ja Mõisaküla noormees Kalvi Kris Randlepp oli oma võistluskaalus kolmas.

Korvpall. Eelmisel nädalal maakonna meistrivõistlustel peetud mängud lõppesid järgmiselt: Spordikool ja Kord Nädalas / EE SK — 87:71, AP Mets ja Anttila — 79:73, Pärsti ja TÜ Viljandi kultuuriakadeemia — 61:46, Paistu/Kõpu ja Spordikool — 73:67, Suure-Jaani ja Pärsti — 68:70, Viiratsi LT / Karter ja Abja — 71:73, Aken ja Uks ning Kärstna — 68:64, Viiratsi LT / Karter ja Pärsti — 65:53, Mõisaküla ja Suure-Jaani noortekoondis — 70:71 ning Kärstna ja Abja — 49:103.

Male. Meelis Kanep võitis Põlvas peetud Vladimir Tusovi mälestusturniiri.

Jalgrattasport. Laupäeval Toilas sõidetud Kalevi jalgrattakooli noorte mägirattasarja «Team Rattapood Cup» avaetapil oli Josten Vaidem Viljandi rattaklubist võidukas klassis M-18, klassis M-16 oli Greg Hallop kolmas, klassis M-14 Kristjan Johanson teine ning klassis M-10/N-12 Martin Holtsmann kolmas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles