Juhtkiri. Viimseni viimistletud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Ühtpidi oleks see ka imelik, kui veerandsaja-aastane festival ei oleks korralikult sissetöötatud. Ometigi avaldab see ikka veel muljet, kui õlitatult Viljandi folk toimib.

Pärimusmuusika festivali taga olevad inimesed kinnitavad tänases lehes kui ühest suust, et läinud nädalavahetusel taas kord teoks saanud pidu möödus suuremate jamadeta ning ette tulnud viperused õnnestus käigu pealt ära lahendada. Korraldajate töö muidugi ongi muu hulgas mured klaarida ning positiivset sõnumit levitada, kuid need, kes nädalavahetusel folkisid, võivad usutavasti omadest kogemustest kinnitada, et selles jutus on vähemasti 98 protsenti tõtt.

Ametlikel andmetel käis nelja päeva jooksul kontsertidel ligi 28 500 inimest. Viljandi kohta on seda mõistagi väga palju. Samas ei tekkinud festivali alal naljalt kilud-karbis-tunnet. Rahvamass õnnestus kenasti ära hajutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles