Viljandis jääb kontsert ära, sest Poolas pole lennuilma

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äikesepilv
Äikesepilv Foto: OLEV UUSMAA/PM/EMF

Viljandi pärimusmuusika festivali korraldajatel on kahju teatada, et Marko Marković Brass Band`i (Serbia) kontsert jääb Poola ilmastikuolude tõttu ära. Serbia muusikute asemel annab Ööklubis kell 01.45 kontserdi Nano Stern Trio (Tšiili). Enne seda astub lavale eesti ansambel Angus.

„Kahjuks on Varssavi lennujaama info kohaselt Poolas äikesetorm ja lennukliiklus on häiritud. Vaatamata kõikidele jõupingutustele ei jõua Marko Markovič Brass Band Eestisse,“ tõdeb programmipealik Tarmo Noormaa.

Ööklubi uue pääsme hind on täna 20 euro asemel 15 eurot. „Kui on soov väisata tänast ööklubi ja eelmüügist on soetatud kallim pilet, siis hinnavahe tagastatakse kohapeal,“ selgitab piletimüügipealik Laidi Sergejeva ja tänab kõiki mõistva suhtumise eest.

Kõik, kes soovivad Marko Markovič Brass Band`i kontserdile ostetud pileti tagasi müüa, saavad seda teha festivali piletimüügipunktides Viljandis. Alates saabuvast esmaspäevast saab seda teha ka Piletilevi müügipunktides üle Eesti. PDF-pileti ostnutele tagastab raha Piletilevi kontor, selleks tuleb kirjutada e-mailile info@piletilevi.ee. Kõikide piletit puudutavate küsimuste korral pöörduda piletimüügipealiku Laidi Sergejeva poole, e-mail: laidi@folk.ee.

Festivali korraldajad vabandavad võimalike ebamugavuste pärast ning teevad kõik endast oleneva, et festival laabuks meeldivalt ja pakuks publikule meeldejäävaid kontserdielamusi. Täpsemat infot programmi kohta leiab festivali kodulehelt www.folk.ee ja Facebookist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles