Folk ei ole taksojuhtidele enam laulupidu

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimastel aastatel võib folgi ajal taksosid aina rohkem seismas näha, sest nende teenust kasutatakse aastatega aina vähem. Nii ootas oma sõidujärjekorda folgi teisel päeval ka see Centrumi takso.
Viimastel aastatel võib folgi ajal taksosid aina rohkem seismas näha, sest nende teenust kasutatakse aastatega aina vähem. Nii ootas oma sõidujärjekorda folgi teisel päeval ka see Centrumi takso. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Ehkki Viljandi pärimusmuusika festivali aeg on taksojuhtide suve kõige töisem periood, on kliente aastatega järjest vähemaks jäänud. 

Eile lõuna paiku võis linnatänavail näha peamiselt seisvaid taksosid. Holger Hunt sõidutab inimesi nii öösel kui päeval, kuid eile lõuna ajal teatas ta, et on paras aeg magama minna, sest päeval ei toimu suurt midagi.

Ta märkis, et folgiaeg on küll suve kõige tihedam periood, kuid enam mitte selline nagu vanasti. «Viimastel aastatel on sõitmine ikka vaikseks jäänud. Seda folki, mis vanasti oli, enam ei ole. Kunagi oli see nagu laulupidu,» rääkis Hunt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles