Serbia ansamblit asendab täna Venemaa bänd

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otava Yo liikmetele meeldib mängida vene rahvamuusikat, mis oli väga populaarne sel ajal, kui nende vanemad veel noored olid.
Otava Yo liikmetele meeldib mängida vene rahvamuusikat, mis oli väga populaarne sel ajal, kui nende vanemad veel noored olid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna kell 22 Kirsimäe laval ülesastuma pidanud Serbia ansambel Marko Marković Brass Band ei jõua tõrgete tõttu reisiplaanis õigeks ajaks Viljandisse ja selle puhkpilliorkestri asemel astub üles Otava Yo Venemaalt.

Korraldajad loodavad, et puhkpillimängijad jõuavad pärale keskööks ja astuvad üles ööklubis, kus algul pidi esinema jällegi Otava Yo.

„Viljandi pärimusmuusika festivali korraldajad ja Serbia puhkpilliorkester annavad endast parima, et palavalt armastatud superstaar astuks lavale täna ööklubis koos Eesti koosseisuga Angus,“ sõnas programmipealik Tarmo Noormaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles