Folgileht. Jeemeni kolm õde ja Peruu Untsakad

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A-Wa pakub midagi nii elektroonilise muusika kui ka pärimusmuusika austajaile. Ansambli trump on eriline tunnetus, mille saavad kätte vaid koos laulvad lähedased sugulased.
A-Wa pakub midagi nii elektroonilise muusika kui ka pärimusmuusika austajaile. Ansambli trump on eriline tunnetus, mille saavad kätte vaid koos laulvad lähedased sugulased. Foto: Hassan Hajjaj

Viljandi pärimusmuusika festivalil astuvad teiste kõrval lavale Iisraeli-Jeemeni bänd A-Wa, keda korraldajad on soovinud juba aastaid Viljandisse tuua, ning Peruu ansambel Bareto.

Festivali välissuhete juht Liina Gross on neid kollektiive ise esinemas näinud ning tema kinnitust mööda täidavad mõlemad nii lava kui kogu esinemispaiga.

«Nad kehtestavad end ja kellelgi ei teki küsimust, miks nad laval on. Isegi kui sulle see muusika ei meeldi, tunnistad, et nad on jube kihvtid ja head muusikud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles