Viljandi folgi festivali- ja noortepassid on välja müüdud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kenno Soo

Neljapäevast pühapäevani toimuva Viljandi pärimusmuusika festivali ehk Viljandi folgi festivali- ja noortepassid on välja müüdud.

«Nõudlus festivalile tulla on suur. Tulihingelised pärimusmuusika austajad on endale festivalipassid ja noortepassid juba kevadkuudel soetanud ning seetõttu on need pääsmed välja müüdud,» ütles Viljandi pärimusmuusika festivali piletimüügipealik Laidi Sergejeva uudisteagentuurile BNS.

Tema sõnul kulgeb ka päevapasside eelmüük eelmise aastaga võrreldes suurema tempoga. «Sellel aastal on taas programm põnev ja mitmekesine. Publikule pakutakse 61 üksikkontserti ning peaaegu kõikide kontsertide vastu on huvi tuntud ja aktiivselt ka pileteid ostetud,» sõnas Sergejeva.

25. Viljandi pärimusmuusika festival peetakse neljapäevast pühapäevani. Suvise muusikasündmuse teema on «Uut ja vana», mis annab ainest ka ürituse 25. juubeliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles