Folgiliste kõhtu aitavad täita kebaabid ja kukeseenekaste

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Raimo peab Rohelise Maja kohviku ja poe üheks eripäraks seda, et seal pannakse suurt rõhku kohvile. Ube röstitakse kohvikus kohapeal.
Marika Raimo peab Rohelise Maja kohviku ja poe üheks eripäraks seda, et seal pannakse suurt rõhku kohvile. Ube röstitakse kohvikus kohapeal. Foto: Marko Saarm

​Vaikselt lähenev Viljandi pärimusmuusika festival annab lisatööd ka toitlustajatele, kel tuleb kasumi teenimise lootuses muu hulgas arvestada sellega, et pudrupaja põhi liiga vara paistma ei hakkaks ja kõik näljased kõhu täis saaksid.

Folgipeol juba 18 aastat kebaabe pakkunud Angelika Toom osaühingust Marengel nentis, et üldiselt on müük püsinud stabiilsena, aga kaks korda on käive olnud ka pisut väiksem. «Euro tulekuga oli korraks väike tagasilangus: inimesed vist ei saanud hästi aru, mis raha väärtus on. Ja kui toiduala muutus kinniseks, oli samuti tunda klientide kahanemist.»

Rohelise Maja kohviku ja poe peremees Enn Onni toiduala sulgemist õigeks ei pea. «Kui folk oleks veel linna peal laiali nagu vanasti, oleks parem. Aia taga on pisut imelik,» leidis ta, ent lisas: «Meie ärile pole toiduala sulgemine mõjunud. Meil on toetajaskond, kes meid alati üles leiab. Aga linn on tühi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles