SAKALA ERISAADE. Jaanilaupäeva eel tabati Viljandimaal hulk roolijoodikuid ja kasutati jõudu põgeneva maanteemõrtsuka tabamiseks

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseireid Viljandi maakonnas 22. juuni ööl vastu jaanilaupäeva. Abja-Paluojas kõrvaldati roolist rängas joobes politsei peatumismärguannet eiranud ja võimukandjad tagaajamisele sundinud Pärnumaa mees.
Politseireid Viljandi maakonnas 22. juuni ööl vastu jaanilaupäeva. Abja-Paluojas kõrvaldati roolist rängas joobes politsei peatumismärguannet eiranud ja võimukandjad tagaajamisele sundinud Pärnumaa mees. Foto: Marek Tiits / Sakala

Lõuna prefektuuri ja Viljandi politseijaoskonna kutsel osales Sakala reporter ööl vastu tänast suurel politseireidil, mille käigus võeti kuueks tunniks täieliku võimuesindajate kontrolli alla Karksi-Nuia, Abja-Paluoja, Halliste ja Mõisaküla. Mundrikandjad külastasid ka seal kandis aset leidnud pidustusi ning patrullisid teedel ja ristmikel. Kuue tunni jooksul nähtu toome nüüd videopildi vahendusel teieni.

Nagu karta võis, ei ole kuhugi kadunud suure hulga peomeeleolus inimeste mõtlematu käitumine napsisena rooli taha istumisel. Nii tabati reidi käigus neli alkoholi tarvitanuna autosõidu ette võtnud inimest ja üks juhtimisõiguseta roolikeeraja ning viidi koju üks alkoholi tarvitanud alaealine. Pisemaid märkusi tehti mitmele autojuhile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles