Galerii. Eesti näitlejad võitsid soomlasi tulemusega 4:0

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ugala korraldusjuht Heigo Teder ütles, et esimese värava lõi Maarius Pärn, teise eesti näitlejate koondise abikapten ja -treener Mikk Jürjens, kolmanda Juss Haasma ning neljanda Mait Malmsten peaga.

 "Mait ütles, et ta on mänginud aastaid eesti näitlejate koosseisus ja esimese värava 1994. aastal lõi samuti peaga," rääkis Teder. Seega on Malmstenil tekkinud muster, kuidas punkte võtta. ​

"See võit tuli, sest täna olid eestlased paremini valmis kui soomlased," leidis Teder. "Oli tore vaadata, et Eesti näitlejate liidu liikmed skandeerisid A. Le Coq Arenal Soomele lõpuks kaasa, aga auväravat ei tulnud," nentis Teder. Ta lisas, et sellegipoolest oli kohtumine Eesti ja Soome ametivendade vahel väga joviaalne. "Eesti teater on jalgpalliga väga läbi põimunud, kas või Ugalas on meil Ugala Unitedi nimega meeskond, mille eestvedajad on Vallo Kirs ja Martin Mill," rääkis Teder. Nii Kirs kui Mill olid ka täna koos teiste näitlejatega areenil mängimas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles