«Kõrboja perenaine» naudib endiselt publikumenu

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katku Villu (Ott Aardam) ja Kõrboja Anna (Kadri Lepp) lavastuses "Kõrboja perenaine" on publiku ees ka tänavu.
Katku Villu (Ott Aardam) ja Kõrboja Anna (Kadri Lepp) lavastuses "Kõrboja perenaine" on publiku ees ka tänavu. Foto: Gabriela Liivamägi

Ugala teater mängib tänavusel suvehooajal nii värskelt renoveeritud teatrimajas kui ka Vargamäe nõlvadel. Ugala suures saalis etendub teatraalne fantaasiamaailm «Gogoli disko», mis jõuab publiku ette veel mõne korra, augustis naaseb Vargamäel teiseks hooajaks vaatajate ette aga «Kõrboja perenaine». 

«Üheks eelmise aasta paremaks suvelavastuseks nimetatud »Kõrboja perenaine« naudib sama suurt publikumenu ka sel aastal: juba nüüd, kui esimese etenduseni 4. augustil on kaks kuud aega, on üle kolmveerandi piletitest leidnud endale omaniku ning viis etendust viieteistkümnest on välja müüdud,» ütles teatri turundusjuht Mari Nurk. «Sama seis oli juuni alguses möödunud aastal ehk kuu aega enne esietendust. Esietenduseks olid aga kõik piletid juba välja müüdud.» 

Vallo Kirsi lavastatud tundlik ja suurejooneline «Kõrboja perenaine» on Kõrboja naiste Anna, Eevi ja Madli lugu, mille aluseks on Tammsaare romaan «Kõrboja peremees». Ugala teatri näitlejatele dramatiseeris selle Urmas Lennuk. Lavale astub rohkem kui kolmkümmend näitlejat ja kaasa teeb rahvamuusik Kulno Malva. Osades Kadri Lepp, Ott Aardam, Adeele Sepp, Luule Komissarov, Egon Nuter (külalisena) ja paljud teised. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles