Haldi Välimäe võeti Ugala tiigikallastel vaatamata külmale soojalt vastu

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Esimest lühialbumit "Raba" esitlenud Haldi Välimäe pälvis kuulama tulnud kohalikelt vaid kiidusõnu, ainsana kritiseeriti jahedat ilma.

Kontserti alustas Adeele Sepp, kuid rahva tõmbas huilgama ja plaksutama järgmisena üles astunud Jaan Pehk. Ta ütles, et on nüüd mõnda aega Viljandi kultuuriakadeemias olnud ning talle väga meeldib siin linnas. Välimäe lavaleastumiseks oli rahvas ka häälepaelu saanud proovile panna, sest Pehkile lauldi suures osas kaasa. Välimäe esinemist saatis ka valgus-show, mis muutis puuvõrad tiigi kaldal justkui elavateks. 

Näitleja ja muusik Artur Linnus kiitis Haldi Välimäe esinemist. „Ta laulis väga kenasti, aga jäi pisut põgusaks,“ tunnistas Linnus. Ta täpsustas, et külma ilma tõttu ei jäänud ta kauaks Välimäe lugusid kuulama. Küsimusele, kas Välimäest võib saada Eestis ka kuulus lauljanna, leidis Linnus, et mingil määral ta juba seda on. „Täitsa põnev oli,“ lisas Linnus Välimäe laulude kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles