Kaatriga koju sõitnud pidulised jäid Võrtsjärvel hätta

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi päästjad tõid Võrtsjärvel ööl vastu laupäeva hätta sattunud viiest inimesest oma paadiga kaldale kolm.
Viljandi päästjad tõid Võrtsjärvel ööl vastu laupäeva hätta sattunud viiest inimesest oma paadiga kaldale kolm. Foto: Ketlin Beljaev

Peoseltskond, kes ööl vastu laupäeva Ulgel toimuvalt Suvefestilt kaatriga üle Võrtsjärve koju sõitis, jäi kella 4 paiku seiskunud mootori tõttu järvele loksuma.

Lõuna päästekeskuse valvepressiesindaja Tambet Vodi rääkis, et häirekeskusele tuli appikutse kell 4.08. Mootoririkke tõttu liikumisvõimetuks muutunud kaatris oli viis inimest, kellest appi tõtanud Viljandi komando oma paadiga kolm kaldale tõi.

„Kaks meest avaldasid valmisolekut jääda kaatrisse ootama, kuni sellele järele tullakse,“ sõnas Vodi ning selgitas, et Viljandi komando paat oli kaatri sappa võtmiseks liiga väike. Järvehätta sattunud aluse toimetasid kella seitsme paiku kaldale Rõngu vabatahtlikud, kelle käsutuses on suurem veesõiduk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles