Varahommikused parkijad võivad varsti trahvi saada

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argipäeviti on Centrumi kaubamaja ja bussijaama parkla ostlejate sõidukitest tulvil. Samas leidub selliseid autoomanikke, kes jätavad oma auto sinna pikemaks ajaks.
Argipäeviti on Centrumi kaubamaja ja bussijaama parkla ostlejate sõidukitest tulvil. Samas leidub selliseid autoomanikke, kes jätavad oma auto sinna pikemaks ajaks. Foto: Rannar Raba

Viljandi Centrumi kaubanduskeskus laseb peagi oma parklatesse üles panna märgid, mis keelavad seal varahommikuti autot hoida.

Ärikeskusele parkimise korraldamise teenust pakkuv aktsiaselts Ühisteenused on juba parkimiskorda karmistavad sildid tellinud, kuid et tootjal on tööd palju, võtab nende päralejõudmine veel pisut aega. Ent sellest päevast, mil märgid üles riputatakse, ei tohi enam Centrumi taga, bussijaama ehk Centrum2 ees ning nähtavasti ka Tallinna ja Uue tänava ääres olevates taskutes parkida hommikuti kolmel tunnil, kella 6–9.

Samuti saab uue märgistuse bussijaama ja Circle K tankla vahel asuv parkla, mis on mõeldud kasutamiseks üksnes kaubanduskeskuste töötajatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles