Juhtkiri. Puhastatud magnet

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

See olnuks ka imelik, kui teatriliidu auhindu oleks tänavu jagatud kusagil mujal kui Ugalas. Kui pikisilmi oodatud remont on nõnda värske, et paljud kibelejadki pole jõudnud veel maja uudistama minna, ei ole vaja pikalt mõelda. Ja nii saigi tuhatkond inimest Eesti eri paigust esmaspäeva õhtul just nimelt Viljandis kokku

Üleeileõhtune sündmus on suurepärane näide sellest, kuidas uuesti sündinud Ugala inimesi tõmbab. Teise näite saamiseks võib uurida, kuidas piletimüük on läinud. Kes veel ei tea, siis see on edenenud tagasihoidlikult öeldes väga hästi. Need, kes soovivad sel hooajal veel mõnda etendust näha, ei saa pileti hankimisega enam kaua viivitada.

Eestis pole just palju linnu, kes võivad tunda uhkust teatri olemasolu üle. Viljandi on selle õnnega koos olnud aastakümneid. Ugala teater on tubli tükk Viljandi kultuurimagnetist ja see magnet on meeldivalt pirakas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles