Edevus ajab rambivalgusesse

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimaste hansapäevade ajal hullutas Viljar Rosin tuhandeid kuulajaid eksklusiivkontserdil «7,58 minutiga Trepimäelt taevasse ja tagasi».
Viimaste hansapäevade ajal hullutas Viljar Rosin tuhandeid kuulajaid eksklusiivkontserdil «7,58 minutiga Trepimäelt taevasse ja tagasi». Foto: Silver Tõnisson

Võrumaalt pärit Viljar Rosin on täiesti tavaline eesti mees. Ta tinistab pilli, armastab sporti ja käib sõpradega pubis õlut limpsimas. Aga ühte on temas kõvasti rohkem kui paljudes teistes Maarjamaa liigikaaslastes – edevust. Ja see ei lase kohe kuidagi vaikselt varjus püsida.

Enne Viljandisse tulekut oli Rosin suur korvpallihuviline. Elukutselist sportlast ei saanud temast enda arvates aga seepärast, et võrdlemisi lühikese kasvu kohta, ütleme nii 1,8 meetrit vertikaali, jäi oskustest vajaka.

«Sellise pikkusega peab juba noorelt olema hea skill, et teisi üle mängida,» nendib Rosin, kes toob praegu perele leiva lauale Eesti pärimusmuusika keskuse helitehniku-lavameistri ametit pidades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles