Aidas on muusikat parmupillist «Horoskoobini»

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helin-Mari Arder ja USA kitarrist, laulukirjutaja ja laulja Andy Fite esinevad pühapäeval pärimusmuusika aidas.
Helin-Mari Arder ja USA kitarrist, laulukirjutaja ja laulja Andy Fite esinevad pühapäeval pärimusmuusika aidas. Foto: Erakogu

Nädalalõpp pärimusmuusika aidas on muusikarikas. Laupäeva hommikul alustab parmupillikursus, õhtul esinevad Gustav Adolfi gümnaasiumi noored koos «Horoskoobi»-aegsete vanameistritega ja pühapäeval musitseerivad väikeses saalis Helin-Mari Arder ja Andy Fite.

«Horoskoobi» laulud on pärit 1968.–1973. aastal Eesti Televisioonis Andres Vihalema juhitud ülipopulaarsest muusikasaatest. Tänasel kontserdil interpreteerivad tuntud hitte toonased superstaarid, praegused vanameistrid koos Gustav Adolfi Gümnaasiumi (GAG) noortega. Laulavad Voldemar Kuslap, Boris Lehtlaan, Margus Vaher, GAG meeskvartett, noored ja õpetajad. Saadavad GAG estraadiorkester ja naistrio. Seadete autorid ning orkestri juhendajad on Tõnis Kõrvits ja Siim Aimla. Kõlavad «Korraks vaid», «Romantika», «Sulle kõik ütlen», «Lõppenud on päevad», «Siin on see laul» ja teised rahva südamesse lauldud nostalgilised lembelaulud.

Pühapäeval esinevad aida väikeses saalis Eesti džässi päikesekiire tiitlit kandev Helin-Mari Arder ning USA kitarrist, laulukirjutaja ja laulja Andy Fite, artistinimega Jazz Koomik Filosoof.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles