Kogenud mängija soovib Tulevikku aidata

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jarmo Ahjupera (kollases särgis) on Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga hooajaks valmistuva Viljandi Tuleviku meeskonna koosseisus kaasa teinud neljal viiest kontrollkohtumisena peetud halliturniiri mängust.
Jarmo Ahjupera (kollases särgis) on Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga hooajaks valmistuva Viljandi Tuleviku meeskonna koosseisus kaasa teinud neljal viiest kontrollkohtumisena peetud halliturniiri mängust. Foto: Kris Süld

Viljandi Tuleviku klubi kasvandikul Jarmo Ahjuperal, kes algaval Eesti jalgpallimeistrivõistluste hooajal soovib oma kunagist koduklubi aidata, seisab teisipäeval ees järjekordne lõikus ja see lükkab tema meeskonnaga liitumise paari kuu võrra edasi.

Kaks viimast hooaega on 32-aastane endine Eesti koondise mängija mitmesuguste traumade ja vigastuste tõttu suuremast jalgpallist eemal olnud. Teisipäeval tehakse talle Tallinnas põlveoperatsioon. Tuleviku vormis loodab ta staadionile jõuda hiljemalt aprilli lõpuks.

«Trauma pole väga tõsine. On üks segav kõõlusetükk, mis pikemas perspektiivis võib sporditegemist segama hakata,» andis ta teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles