Vihmane aastavahetus pakkus politseinikele ja päästjatele rahu

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus aasta saabus Viljandis vihmaga. Kas oli siis põhjus sajus või milleski muus, aga seekord tuli aasta rõõmustavalt rahulikult.
Uus aasta saabus Viljandis vihmaga. Kas oli siis põhjus sajus või milleski muus, aga seekord tuli aasta rõõmustavalt rahulikult. Foto: Marko Saarm

Erinevalt eelmisest saabus 2017. aasta politseinikele, päästjatele ja meedikutele rahulikult. Politseil oli üsna tavapärane nädalalõpp, päästjatel oli üks väljasõit ning ka haigla koormus vähenes.

Nädalavahetuse jooksul tuli politseipatrullidel Viljandimaal käia 51 väljakutsel, mis on iseloomulik ühele tavapärasele töisele nädalavahetusele. «Midagi šokeerivat ei juhtunud,» võttis aastavahetuse kokku Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam. «Siin-seal ikka tähistati, aga pigem oli rahulik aeg.»

Ametliku statistika järgi vajasid Viljandimaal reedest esmaspäeva hommikuni politseinike abi seitse alkoholi liigtarvitanud inimest. Kolm paigutati nende ohutuse tagamiseks kainestuskambrisse ning neli sõidutati peatäit välja magama koju. Mitmel korral tuli vestelda inimestega, kes kortermajas naabrite rahu häirisid, ning lahendada tuli ka juhtumeid, kui inimestel sõnad otsa said ja nad enda väljendamiseks rusikad appi võtsid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles