Õpilased kogusid laadaga Riia reisiks raha

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helle Soots müüs laadal Tarvastu käsitöökoja tooteid. Tema sõnul oli kõige minevam kaup heegeldatud nukud, mille oli valmistanud Tarvastu kooli käsitööõpetaja.
Helle Soots müüs laadal Tarvastu käsitöökoja tooteid. Tema sõnul oli kõige minevam kaup heegeldatud nukud, mille oli valmistanud Tarvastu kooli käsitööõpetaja. Foto: Marko Saarm / Sakala

Laupäeval korraldasid Tarvastu gümnaasiumi kümnenda ja üheteistkümnenda klassi õpilased Mustla rahvamajas jõululaada, mille tulu läheb nende Riia reisi heaks.

Laadal oli kümme müüjat, kellelt sai osta käsitöökaupu, küpsetisi, hoidiseid, õpilaste meisterdatud jõuluehteid, mesilasvahast valmistatud küünlaid ja õunamahla. 

Lisaks pakuti muusika- ja tantsuelamusi. Esinesid tantsutrupp Dancecall, Viljandi balletistuudio, Õed-vennad Ristikheinad Vähendatud Koosseisus ning Tarvastu gümnaasiumi solistid ja segarahvatantsurühm. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles