Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kergejõustik. Pühapäeval Tartus peetud Eesti talvistel klubide karikavõistlustel oli Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala meeskond viies ja naiskond kuues. Vastupidavusalade klubi Staier esindus oli meeskondlikus konkurentsis kümnes ja naiskond kaheksas.

Motokross. Eesti talviste meistrivõistluste arvestusse kuulunud motokrossil «Kose talv» teenis Elary Talu võidu klassis MX2. Kahe sõidu kokkuvõttes pälvis võidu ka klassis MX2 Junior konkureeriv Brait Auspere.

Jalgrattasport. Laupäeval Elvas sõidetud jalgratturite talikrossil olid Viljandi rattaklubi liikmetest oma võistlusgrupis võidukad Kristjan Johanson ja Mihkel Ronimois ning kolmanda koha teenisid Ilona Tasane ja Marko Holtsmann.

Suusatamine. Reedel Mammastes peetud noorte võistlussarja neljandal etapil kavas olnud suusakrossis sai Rebeca Lotta Aasmäe klassis N-11 kolmanda koha.

Koolisport. Laupäeval Viljandis asetleinud Eesti koolispordi liidu võimlemisfestivalil pälvisid nii maagümnaasiumi kui Jakobsoni kooli rühm kõrgeima tunnustuse ehk laureaaditiitli.

Saalihoki. Viljandi Metalli meeskond oli pühapäeval Tartus peetud Eesti meistrivõistluste teise liiga kohtumisel sunnitud tunnistama Tartu saalihokiklubi 7:3 paremust.

Käsipall. Nädalavahetusel Valgas mängitud Eesti noormeeste C-klassi meistrivõistluste esimese etapi järel hoiab Viljandi spordikooli meeskond viiendat ja kuuendat kohta.

Viljandi esindus lõpetas laupäeval Nõo sisehallis peetud Talise rannakäsipalli turniiri neljanda kohaga.

Korvpall. Reedel, laupäeval ja pühapäeval peetud Viljandimaa korvpalli meistrivõistluste mängud lõppesid järgmiste tulemustega: Suure-Jaani ja Abja — 63:107, Suure-Jaani noortekoondis ja J. J. Rattapood — 74:65, AP Mets ja Kolga-Jaani — 104:54, Aken ja Uks ning Pärsti — 62:54, Anttila ja Spordikool — 98:76, Kärstna ja Mõisaküla — 52:98, Mõisaküla ja Viiratsi LT / Karter — 90:62, Anttila ning Aken ja Uks — 76:51, Kord Nädalas / EE SK ja Kärstna — 92:71 ning Paistu/Kõpu ja TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia — 117:31.

Tulekul

Korvpall. Täna kell 18.30 on Viljandi spordihoones maakonna meistrivõistlustel vastamisi Anttila ja Pärsti meeskond.

Homme kell 19.30 kohtuvad maagümnaasiumi saalis maakonna meistrivõistlustel meeskonnad TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia ja AP Mets.

Võrkpall. Täna kell 19 lähevad Halliste kooli spordisaalis turniiril «Mulgi karikas» vastamisi Abja/Halliste ja Saarepeedi naiskond.

Samal turniiril kohtuvad reedel kell 20 Päri spordihoones Pärsti ja Tarvastu esindus.

Homme kell 18 kohtuvad Viljandi maagümnaasiumi saalis Eesti naiste meistrivõistluste veerandfinaalseeria teises mängus Audentese SG / Noortekoondis ja Tartu Ülikool / Eeden.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles