Sooduspassid kadusid müügilt tundidega

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvise muusikapeo suurimad fännid said sooduspassi soetada endale neljapäeval.
Suvise muusikapeo suurimad fännid said sooduspassi soetada endale neljapäeval. Foto: Elmo Riig

Järgmise aasta Viljandi pärimusmuusika festivali sooduspassid müüdi läbi kaheksa tunniga. Nüüd on saadaval passid, mille hind on 74 eurot ehk 19 eurot rohkem, kui tuli välja käia taskusõbralikuma variandi eest. Kuigi võis eeldada, et sellise hinnaga passe kuigi kauaks ei jätku, oli nende nii kiire lõppemine üllatuseks ka festivali korraldajatele.

«Need olid mõeldud meie kõige suurematele fännidele, nendele, kes on festivalil käinud juba pikka aega ning kasutavad kõige soodsamat võimalust,» rääkis festivali programmipealik Tarmo Noormaa. «Me olime ikka väga rõõmsalt üllatunud, sellist menu me ei oleks osanud aimata. See näitab, et meid hinnatakse väga ja see paneb omamoodi vastutuse. Peame pakkuma parimat festivali ja head kvaliteeti.»

Tulevase Viljandi pärimusmuusika festivali teema on «Uut ja vana», mis ühtlasi annab ainest festivali 25. aastapäeva tarvis. Korraldajad teevad esimesed esinejad avalikuks tavapäraselt jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles