Uus jõulukalender pakub maiustuste asemel muusikat

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukalendri reedeses aknas on peidus kollektiivi Lepaseree pala Õnneken. Fotol on trio liige Meelika Hainsoo.
Jõulukalendri reedeses aknas on peidus kollektiivi Lepaseree pala Õnneken. Fotol on trio liige Meelika Hainsoo. Foto: Elmo Riig / Sakala
Eesti pärimusmuusika keskus sai valmis veebipõhise pärimusmuusika jõulukalendri, kus pakutakse jõuludeni jäänud 24 päeval maiustuste asemel heatujulisi muusikaelamusi.  
Iga päev saab kalendris avada ühe akna, mille taga on peidus muusikapalad pärimusmuusika põnevatest varaaitadest, hitid nii möödunud sajandist kui tänapäevast. 
«Jõulukalender annab võimaluse lõbusal moel kuulda pärimusmuusikat väga erinevatest aegadest ja esitajatelt ning lisaks muusikale saab huvitavaid teadmisi pärimuskultuuri kohta,» soovitab pärimusmuusika keskuse juht Tarmo Noormaa jõulukalendri avada. «Eesti pärimusmuusikat tutvustav algatus sündis tänu meie kollektiivile. Iga töötaja pakkus välja ansambli, mis tema arvates kalendrisse sobis, soovides pärimusmuusikaga aina suurema hulga inimeste südameid võita.»  

Vaata kalendrit siit:

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles