Pinnapealsus on saanud epideemiaks

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja Laura Kalle ja lavastaja Mehis Pihla usuvad, et tänapäeval ei oleks Vesipruul ja Tatikas enam narrid, vaid tõelised kuulsused. Üle Laura Kalle õla ekraanilt piiluv Eduard Bornhöhe oleks kindlasti imestunud, kui oleks saanud seda kõike oma silmaga näha.
Näitleja Laura Kalle ja lavastaja Mehis Pihla usuvad, et tänapäeval ei oleks Vesipruul ja Tatikas enam narrid, vaid tõelised kuulsused. Üle Laura Kalle õla ekraanilt piiluv Eduard Bornhöhe oleks kindlasti imestunud, kui oleks saanud seda kõike oma silmaga näha. Foto: Elmo Riig

Ugala noortelavastus «Tasujad» on tegijate sõnul musta huumoriga laetud satiiriline kuulsuskomöödia, mis võtab sihikule ühiskonnas leviva pealiskaudsuse ja niisugused küsimused, nagu kuivõrd manipuleerib meiega meedia, kes suunab seda, millele sotsiaalvõrgustikes tähelepanu pööratakse ning mille põhjal avalikkus oma arvamuse kujundab.

Viljandi lennukitehases mängitav lavastus sisaldab ka rohkesti viiteid Eduard Bornhöhe loomingule. Tegelaste loomisel on ammutatud inspiratsiooni Bornhöhe «Kuulsuse narride» Vesipruulist ja Tatikast ning «Tasuja» Jaanusest.

Vestlusringis on näitleja Laura Kalle ja lavastaja Mehis Pihla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles