Korteriomanik: auto maandus minust poolteise meetri kaugusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandis kihutas esmaspäeva õhtul noor naine BMW-ga sellise hooga mööda Riia maanteed kesklinna poole, et sööstis järsust kurvist otse edasi, paiskus kõnniteekivilt õhku, lendas üle parkiva auto ja paarkümmend meetrit eemal oleva aia ning peatus Köstri tänaval asuvas majas.

Korteris, mida auto tabas, vaatas õnnetuse hetkel televiisorit Aleksander Koni. Hoolimata sellest, et auto jäi pidama temast vaid poolteise meetri kaugusel ning pisike tuba täitus õnnetuse tagajärjel rusudega, ei saanud majaelanik õnnekombel viga. Muu hulgas lõhkus tuppasööstnud auto ahju.

Sünnist saadik majas elanud Koni ei mäleta õnnetuse hetkest muud kui suurt valget tolmupilve ja šokki. „Vaatasin telerist filmi, mõtlesin just, et 10-15 minuti pärast lõpeb see ära ja lähen magama. Äkki käis suur pauk ja suud-silmad olid tolmu täis. Ei näinud ma seda, kes roolis oli või kui palju neid seal autos üldse oli,“ rääkis silmanähtavalt vapustatud Koni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles