Paarutajad on pälvinud linlaste pahameele

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi järve lähedal asuv parkla on muutunud lemmikpaigaks driftijatele, keda käib seal linnavalitsuse poole pöördunud kodaniku sõnul 10–20 tükki õhtu jooksul.
Viljandi järve lähedal asuv parkla on muutunud lemmikpaigaks driftijatele, keda käib seal linnavalitsuse poole pöördunud kodaniku sõnul 10–20 tükki õhtu jooksul. Foto: Marko Saarm / Ants Liigus (Pärnu Postimees)

Valge maa on toonud kaasa esimesed kaebused autojuhtide üle, kes parklates või muudes avalikes kohtades iseenda oskusi ja sõidukit katsetades teiste närve proovile panevad.

Viljandis Järve tänava parklas kihutajate pärast on linnakodanik pöördunud linnavalitsuse poole. Sealne avalike suhete spetsialist Johan-Kristjan Konovalov ütles, et kodaniku jutu järgi on kaks staadioni kõrval asuvat parklat muutunud driftijate ehk külg ees sõitjate meelispaigaks. Liikumine hakkab seal pihta kella kuuest õhtul ja kestab südaööni. Selle aja jooksul käib sealt pealtnägija sõnul läbi 10–20 autot. Kodanik pakkus ka lahendust, kuidas oleks lume kuhjamisega võimalik driftimist ära hoida, ja majandusamet kaalub seda.

Viimase nädala jooksul on Viljandi politseile paaril korral teada antud elumajade juures või mõnes parklas driftivatest sõiduautodest. Viljandi patrullitalituse välijuht Kaitho Pilt tõdes, et paraku on politseinike saabumise ajaks sõiduoskuste proovilepanijad tavaliselt juba kadunud. Probleemid on aga mitmetahulised: kui mõni häirib paarutamisega kellegi öörahu, siis mõni ohustab külg ees lennates teiste elu ja vara.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles