Viimse kohtupäeva vabadus

Oliver Issak
, teatrikriitik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekonnasaaga  tegevustik maalib värvika pildi jõukast Borckide perekonnast XIX sajandi lõpu ja XX sajandi alguse Rootsis. Vallo Kirs kehastab Nathanit ja Luule Komissarov Agnest.
Perekonnasaaga tegevustik maalib värvika pildi jõukast Borckide perekonnast XIX sajandi lõpu ja XX sajandi alguse Rootsis. Vallo Kirs kehastab Nathanit ja Luule Komissarov Agnest. Foto: Gabriela Liivamägi

Eesti teatri grand old lady Luule Komissarov tähistab peatselt 75. sünnipäeva ning sel puhul on Ugala välja toonud Hjalmar Bergmani perekonnasaaga «Vanaema ja Issand Jumal». Teatri black box on muutunud XIX sajandi Rootsiks, kus pesitseb jõukas Borckide suguselts.

Kõik läheb justkui hästi, kuni mängu tuleb Agnes, kes võtab vägisi suguvõsas ja perekonnas võimust ning hakkab elu korraldama oma tahte järgi. Vastu vaielda talle ei saa.

Ühtesulavad vaatused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles