Maaeluministeerium kuulutas välja konkursi, leidmaks järgmist Eesti toidu piirkonna tiitli kandjat. Aasta toidupiirkonda valitakse selleks, et aidata kaasa kohaliku toidu ja toidukultuuri tutvustamisele.
Tellijale
Otsitakse järgmist toidupiirkonda
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti eri piirkondades toodetakse ja valmistatakse omanäolist toitu, peame vaid õppima seda ise rohkem väärtustama ja paremini välja pakkuma,» lausus maaeluministeeriumi Eesti toidu programmi projektijuht Kadi Raudsepp ning lisas, et Eesti toidu piirkonna tiitel annab võimaluse tutvustada kogu aasta jooksul kohalikku toitu ja toidutootjaid.