Otsitakse järgmist toidupiirkonda

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maaeluministeerium kuulutas välja konkursi, leidmaks järgmist Eesti toidu piirkonna tiitli kandjat. Aasta toidupiirkonda valitakse selleks, et aidata kaasa kohaliku toidu ja toidukultuuri tutvustamisele.

«Eesti eri piirkondades toodetakse ja valmistatakse omanäolist toitu, peame vaid õppima seda ise rohkem väärtustama ja paremini välja pakkuma,» lausus maaeluministeeriumi Eesti toidu programmi projektijuht Kadi Raudsepp ning lisas, et Eesti toidu piirkonna tiitel annab võimaluse tutvustada kogu aasta jooksul kohalikku toitu ja toidutootjaid. 

Tänavu on Hiiumaa maitsete aasta ning Raudsepa sõnul on hiidlased leidnud selles tiitlis võimaluse väga jõuliselt ja edukalt oma toitu tutvustada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles