Kulno Malva lubas uue matka vastupäeva

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulno Malva kutsus laupäeval sõbrad muusikalisele matkale ümber Viljandi järve.
Kulno Malva kutsus laupäeval sõbrad muusikalisele matkale ümber Viljandi järve. Foto: Silver Tõnisson

Laupäeval sõpru ja huvilisi endaga muusikalisele matkale ümber Viljandi järve kutsunud muusik Kulno Malva tõdes, et kavandatud graafikus nad paraku püsida ei suutnud. Kavandatud nelja tunni asemel kulus seltskonnal järvetiirule kolm minutit enam.

Kulno Malva oli pärast retke rõõmsas hämmingus, seda just suure hulga kaaslaste üle. «Uskumatult palju rahvast tuli matkama, umbes seitsekümmend oli meid. Igal juhul oli väga tore ja häid emotsioone pakkunud retk,» lausus ta.

Muusiku sõnul alustati rahulikult ning seetõttu jäädi ka kavandatud graafikust mõnevõrra maha ning Närska mäele kõmpijaid tervitama ja kostitama saabunud bussitäis publikut pidi omajagu ootama.

«Seisakuid tuli alguses päris mitu, mõned olid spontaansed, mõned kavandatud,» ütles Malva. Raja esimesel poolel tekkinud ajalise mahajäämuse tegid matkalised lõpuspurdiga tasa. «Spurti tegelikult polnud, oli selline rahulikus tempos hea seltskonnaga jalutuskäik koos muusikaliste vahepaladega,» kirjeldas pillimees.

Ta lisas, et oli lubanud tuleval lõikuspeol kõiki taas matkama kutsuda. «Siis teeme vastupäeva ringi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles