Õpilastest õpetajad tõid lasteaeda elevust

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarvastu gümnaasiumi IX klassi õpilased käisid oma valla lasteaia lapsi juhendamas. Kristjan Häggblom mängis kitarri ja laulis mudilastele.
Tarvastu gümnaasiumi IX klassi õpilased käisid oma valla lasteaia lapsi juhendamas. Kristjan Häggblom mängis kitarri ja laulis mudilastele. Foto: Erakogu

Tavakohaselt on õpetajate päeval koolis lõpuklassi õpilased noorematele tunniandjateks, aga Tarvastu vallas kutsuti sedapuhku noored juhendama lasteaialapsi. 

Tarvastu lasteaed töötab kolmes majas Soel, Mustlas ja Kärstnas ning selle seitsmes rühmas on 122 last. Igasse rühma jõudis kolmapäeval kaks või kolm Mustla gümnaasiumi IX klassi õpilast. 

Lasteaia direktor Tiiu Rõõm ütles, et lasteaialastele tegi selline uuendus palju rõõmu ning nad keskendusid tavalisest rohkem. «Noored mängisid neile pilli ja korraldasid mänge, joonistasid ja kleepisid,» jutustas juhataja. «Ega need noored lastele päris tundmatud ka olnud – nad on kellegi vennad, õed või naabrid,» rääkis Tiiu Rõõm. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles