Mustla lapsed sobitavad välismaalastega sõprust

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lätlasi ja sakslasi võõrustasid oma kodudes üheksa Tarvastu gümnaasiumi õpilast, kellest fotol on (paremalt) Taaniel Küla, Triin Taal, Anell Kuus, Mari Maisla, Maarja Evert ja Maarja Milistver.
Lätlasi ja sakslasi võõrustasid oma kodudes üheksa Tarvastu gümnaasiumi õpilast, kellest fotol on (paremalt) Taaniel Küla, Triin Taal, Anell Kuus, Mari Maisla, Maarja Evert ja Maarja Milistver. Foto: Elmo Riig

Oma Läti ja Saksamaa sõpru võõrustanud Tarvastu gümnaasiumi õpilased tõdesid, et nüüd vist tuleb vaheajal kooli jääda, sest eelmisel nädalal jõudsid võõrustajad vee ja vee-elukate uurimise kõrvalt pelgalt ühte koolitundi. 

«Laupäeva öösel kell neli saatsime nad ära ja see hüvastijätt oli tõesti pisaratevalamine,» tähendas kooli saksa keele õpetaja ja siinne projektikoordinaator Ly Haan. Ta lausus, et vaheajast õpilastel ehk lisa võtta ei tule, sest sõpruskoolide 12 õpilast võõrustasid väga tublid kohalikud noored. 

Kolm siinset õpilast on sõpruskohtumistel käinud juba neli aastat ning teinud tutvust nii Kaiserslauterni Albert Schweizeri gümnaasiumi kui ka Jelgava Spidola gümnaasiumiga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles