Tuleviku kaotusteta seeria katkes Flora duubli vastu

Alvar Loog
, jalgapallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimati 24. aprillil kaotuse kibedust tundma pidanud Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond oli sestpeale püsinud alistamatuna neljateistkümnes esiliiga ning kahes karikasarja kohtumises. See ilus seeria sai lõpu kolmapäeva õhtul Viljandi linnastaadionil peetud mängus, kus Tulevikul tuli tunnistada Tallinna Flora duubli 3:1 paremust.

Käimasoleval hooajal esiliigas mänguliselt domineerinud Tulevik on seni nii tempo kui ka taktika dikteerimisel hädas olnud üksnes Flora duubliga. Kahest varem peetud omavahelisest kohtumisest, mis lõppesid 0:0 ja 2:0, võttis Viljandi esindus maksimumi eelkõige kindla kaitsemängu toel.

Seekordne kohtumine kulges Tuleviku treenerite, mängijate ja poolehoidjate soovide järgi kuni poolajapausini, millele mindi koduvõistkonna 1:0 eduseisus. Suurema osa ajast ilma pallita mänginud Tulevik karistas Flora reservrivistust kontrarünnakul. Tipuründaja Sander Post suunas palli vasakule äärele, kus Rainer Peips vedas selle karistusalasse ning söötis värava ette, otse sisse jooksnud keskpoolik Robert Taari jalale, kust see mängu 26. minutil paarimeetrise lennu järel lati alt väravasse lendas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles