Kõpu volikogu juht kaebas vallavalitsuse kohtusse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõpu vallas Tipu küla lähedal tegutseva Teesoo Laskurklubi maal on kuus suvemaja, mida saab 50 euro eest ööpäevas rentida. Laskurklubi juhtide hinnangul pole tegemist äriga, aga vallavalitsuse liikmed seda seisukohta ei jaga.
Kõpu vallas Tipu küla lähedal tegutseva Teesoo Laskurklubi maal on kuus suvemaja, mida saab 50 euro eest ööpäevas rentida. Laskurklubi juhtide hinnangul pole tegemist äriga, aga vallavalitsuse liikmed seda seisukohta ei jaga. Foto: Valdo Ots

Kõpu volikogu esimees kaebas kohtusse Kõpu vallavalitsuse otsuse määrata tema juhitava mittetulundusühingu käsutuses olevale maale sihtotstarve, mis tõstab maamaksu 500 euro võrra aastas. 

Ei volikogu esimees Kaja Lind ega vallavanem Siim Avi näe midagi kummalist selles, kui valla juhtimises jurdiiliselt kõrgeimal positsioonil olev inimene oma õiguste kaitseks vallavalitsuse otsuse vastu kohtusse läheb. «Mina ei anna hinnangut ega otsusta, kas keegi on seadust rikkunud,» selgitas Kaja Lind. «Seda teeb kohus.»

Sakala teada on see Viljandimaal esmakordne juhtum, kui ametis olev volikogu esimees oma vallavalitsuse otsuse vastu kohtusse pöördub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles