Festivalileht. Külalistele on avatud nii hotellid kui koduuksed

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folgilistele kodumajutust pakkuv Lea Malmre nimetab oma aeda kohandatud ruumi lausa folgitoaks. Magama on tema juures keeratud aga ka aiamaja verandal õuediivanil.
Folgilistele kodumajutust pakkuv Lea Malmre nimetab oma aeda kohandatud ruumi lausa folgitoaks. Magama on tema juures keeratud aga ka aiamaja verandal õuediivanil. Foto: Elmo Riig

Tänavuse pärimusmuusika festivali ajal on Viljandis ööbimisvõimalusi rohkem kui varasematel aastatel. Hotellid on ammu broneeritud, kodumajutus kogub aina populaarsust ja spordihoone vanas võimlas avatakse nulltärnihotell.

«Meie tiimi kaudu kodumajutuse pakkujaid on 20 ringis, lisaks kasutatakse Airbnb (veebipõhine majutusteenuse osutaja – toimetus) võimalusi – neid on olnud vähemalt 24,» ütles festivali majutuspealik Sille Ardel.

Lea Malmre on oma Köstri tänava kodus folgilistele öömaja pakkunud mitu korda. «Kolm või neli aastat... Ei mäletagi. Aeg möödub nii kiiresti,» rääkis ta rõõmsalt. «Teen seda, sest see on nii positiivne. Saan väga suure doosi energiat alati.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles