Komöödiatäht Herbert Ving jagas folgitegijatele soovitusi (1)

Hans Väre
, Sakala peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 saates «Suur komöödiaõhtu» kehastas näitleja Argo Aadli Kokaviidika küla kirjakandjat Herbert Vingu, kes on tõenäoliselt viimase aja kõige kuulsam väljamõeldud tegelaskuju.
Kanal 2 saates «Suur komöödiaõhtu» kehastas näitleja Argo Aadli Kokaviidika küla kirjakandjat Herbert Vingu, kes on tõenäoliselt viimase aja kõige kuulsam väljamõeldud tegelaskuju. Foto: Erlend Štaub

Läinud hooajal Kanal 2-s televaatajaid naerutanud «Suure komöödiaõhtu» kõige säravam karakter, Argo Aadli kehastatav Saarepeedi postiljon Herbert Ving jagas Retro FM-i hommikuprogrammis mõtteid, kuidas Viljandi pärimusmuusika festivali paremini korraldada.

Kui üldjoontes kiitis rahvatantsuhuviline komöödiatäht folgifestivali heaks, siis üks konkreetne soovitus oli tal pärimusmuusikutele ikkagi: regilauludest tuleks esitada vaid üks salm, sest pika kordamisega läheb väärt tööaeg raisku.

Pikemalt saab Herberti arvamusavaldust kuulata siit.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles