Folk sulgeb Viljandis tänavaid ja parklaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuleval nädalal algavad ettevalmistused Viljandi Pärimusmuusika Festivali tarvis ning need toovad endaga ka muudatusi linna liikluskorralduses.
Tuleval nädalal algavad ettevalmistused Viljandi Pärimusmuusika Festivali tarvis ning need toovad endaga ka muudatusi linna liikluskorralduses. Foto: KRIS S

Tuleval nädalal algav Viljandi pärimusmuusika festival toob endaga kaasa palju muudatusi Viljandi linna liikluskorralduses ning osa parklaid ja tänavaid suletakse.

Järgmise nädala esmaspäevast, 25. juulist kuni 1. augustini on liikluseks suletud Vabaduse plats, samuti Tasuja puiestee, Talli tänav ning Vaksali tänavalt Viljandi mõisa juurde viiv tee.

Sellel ajavahemikul on samuti suletud autoparkla spordihoone taga ning Kaalu tänaval asuv kirikuparkla. Vaid festivali teenindavale transpordile jäävad kasutada Väike-Turu tänav 3, Sakala keskuse hoov ning neli parkimiskohta Oru tänaval Lossi tänava ristmiku juures.

Fesivali kontsertide ajal 29.–30 juulini on kella 14-st suletud Turu tänava Tallinna ja Kaalu tänava vahele jääv lõik ning sama ala on liiklusele kinni ka pühapäeval, 31. juulil kella 15–17.30-ni.

Neljapäevast pühapäevani on kontsertide ajaks eri aegadel liiklusele suletud ka Väike-Turu tänav: neljapäeval kella 16–22.30, reedel ja laupäeval kella 13–23.30 ning pühapäeval kella 13–19.30.

27. ja 28. juulil on 50 meetri ulatuses suletud Ranna puiestee Pika ja Hariduse tänava vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles