Vabatahtlikud läksid kadunud meest otsima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliitlased ja üks tsiviilisik olid kell 7.35 ajal valmis otsingutele suunduma.
Kaitseliitlased ja üks tsiviilisik olid kell 7.35 ajal valmis otsingutele suunduma. Foto: Sigrid Koorep

Karksi-Nuia konstaablijaoskonna ette tuli kella 7.50ks kümmekond Sakala maleva kaitseliitlast ja kümmekond tsiivilisikut, et minna otsima Ainja külas kaduma jäänud Georgit. Politseil pole ööga õnnestunud meest leida.

Sündmuskohal viibiv Sakala ajakirjanik Sigrid Koorep teatas, et politsei saabus kokkulepitud kohale kella 7.50 ning jaoskonna ees oodanutega asuti liikuma Ainja külas asuva talu hoovi ehk kohta, kust Georgi kaduma läks.

Politsei palus abi, et selgitada välja täna öösel oma Karksi vallas asuvast kodust lahkunud 36-aastase Georgi asukoht. Lähedase sõnul lahkus mees öösel oma Karksi vallas Anija külas asuvast kodust ja ei ole seni tagasi tulnud.

Mees on umbes 180 cm pikk ja täidlasema kehaehitusega, tal on tumedad lokkis juuksed, habe ja vuntsid. Ei ole teada, millised riided mehel kodust lahkudes seljas olid, ning on võimalik, et ta liigub paljajalu.

Politsei on koos mehe lähisugulasega läbi otsinud maja ümbrusesse jäävad metsatukad ja kõrvalhooned, samuti visuaalse vaatluse käigus kontrollinud lähedalasuvaid tiike.

Küsitletud on naabertalude elanikke, kes Georgi liikumas näinud ei ole, samuti kontrolliti raviasutust, kus mees varem viibinud on. Kella 19 paiku alustas tema otsimist piirkonnas ka kopter, kuid seni pole otsingud tulemust andnud.

Kõigil, kes on pildil kujutatud meest pärast tänast ööd näinud või oskavad anda täiendavat infot tema võimaliku liikumise kohta, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112.

Politsei palus pühapäeva õhutl, et juhul kui Georgi pühapäeva öö jooksul ei leita, kõigil vabatahtlikel, kes mehe otsingutel osaleda soovivad, koguneda esmaspäeva, 6. juuni hommikul kell 7.30 Karksi konstaablijaoskonna (Pärnu maantee 8, Karksi-Nuia) juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles