Ugala püüab hansaööl inimesi äratada (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trepimägi
Trepimägi Foto: Heigo Teder

„Viljandi ööklubides on tavaliselt keskmiselt 5 kilovatti võimendust. Trepimäel on täna öösel 16 kilovatti,” teatas Ugala teater oma Facebooki lehel. „Vabandust Kantreküla, Kesklinn, Männimäe, Paalalinn, Peetrimõisa ja Uueveski. Täna öösel te magada ei saa. Täna öösel on Trepimäe tund.”

Ööl vastu laupäeva kell 1 algab Trepimäel sündmus "7,58 minutiga Trepimäelt taevasse ja tagasi“, mis saab olema Ugala tänavuse aasta suurima publikunumbriga etendus.

Ööl vastu laupäeva oodatakse Trepimäele osalema üle tuhande inimese. Et kõik saabujad ilmselt trepiastmetele ära ei mahu, palutakse tulijatel kaasa võtta pleede ja istumisaluseid, et saaksime kõik soovijad mugavalt mäenõlvadele istuma paigutada.

Kui rahvas on istet võtnud, võtavad kõik osalejad taskust kas välgumihkli, mobiiltelefoni või taskulambi ja näitavad taevasse valgust. Samal ajal esitab bänd Led Zeppelini loo „Stairway to heaven”

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles