Ait otsib tühja köögiga kohvikule head juhti

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Viljandi ehk kõige kaunima vaatega söögikoha, pärimusmuusika aida kohviku köögis valitseb tühjus ning ait on otsustanud endale uue kohvikupidaja leida.

Viie aasta jooksul on kohvikul olnud kaks juhatajat ja mitu kokka, aga nii, nagu üks edukas söögikoht peaks tegutsema, pole see tööle hakanud. Nüüd tuli pärimusmuusika aida juhtkonnal mõte, et uuele juhatajale tuleb anda rohkem vabadust. Kolmapäeva hommikul riputati kohviku Facebooki lehele teade, et vaja on uut kohvikupidajat.

Aida juhataja Tarmo Noormaa seletusel ei ole siiski plaan anda kohvik uuesti rendile. Esimese rentniku ehk osaühinguga Moonirull tekkinud suured pahandused ja kohtuasjad pole praegugi lõppenud ja seetõttu hoiab Eesti pärimusmuusika keskus kohvikut endale. «Me otsime ikkagi juhatajat,» selgitas Noormaa. «Aga sellele juhatajale tahame anda võimalikult palju vabadust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles