Folgi külalistele otsitakse jälle ulualust

Margus Haav
, Sakala ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sille Ardel hoolitseb ka tänavu festivali arvukate külaliste öömaja eest.
Sille Ardel hoolitseb ka tänavu festivali arvukate külaliste öömaja eest. Foto: Kris Süld

Et Viljandi pärimusmuusika festival kuulub tänavu EBU Euroradio festivalide programmi, prognoosivad korraldajad tavalisest suuremat huvi ning järelikult võib ka külalisi oodata eelmistest aastatest enam. Seepärast kutsutakse viljandlasi taas üles pakkuma linna saabuvatele külalistele kodumajutust festivali ajal, 28.–31. juulini.

«Peaaegu kõik majutuskohad on Viljandis festivali ajaks juba broneeritud,» ütles festivali majutuspealik Sille Ardel. «Tänavu tuleb telkla teist aastat turu lähedale õunapuuaeda, see asukoht osutus väga heaks. Esimest korda katsetame majutuskohta, mida kutsume nulltärnihotelliks. See on spordihoone vanas osas. Katus on seal pea kohal ja pesemisvõimalus on ka ning ma usun, et see sobib paljudele.»

Sellegipoolest oodatakse külaliste majutamiseks linlaste abi. Kodumajutus võib olla tuba, korter, terve maja või lihtsalt telkimisplats hoovil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles