Talgunädalal on talguhuntidele rongisõit poole hinnaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid.
Elroni palvel ei avalda Sakala fotot täissoditud rongist. Ettevõtte kommunikatsioonijuhi hinnangul on sodijate eesmärk saada oma tööle suur tähelepanu ning seetõttu teeb Elron enda poolt kõik, et soditud vagunid võimalikult vähe avalikkuse ette jõuaksid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub «Teeme ära!» talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu. Talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitaja saab soodsama piletihinnaga sõita 2.–8. maini kõikidel Elroni liinidel, nii tava- kui ekspressrongides. Talguhundi sooduspileteid saab osta ainult rongist.

«Elron tunnustab kõiki »Teeme ära!« talgupäeval osalejaid ning pakub talgutele sõitjatele soodsamat piletihinda,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

«Teeme ära!» talgupäevad pakuvad igale inimesele mugavat võimalust lüüa kaasa Eesti korrastamises ja kaunistamises ning Elron soovib omalt poolt kaasa aidata sellele, et usinad kätepaarid jõuaksid just sinna, kus neid enam vajatakse.

Talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Tarmo Tüür ütles, et soodne rongisõit aitab kaasa talgupäeva õnnestumisele.

«Talgunädalal liiguvad tuhanded inimesed mööda Eestit, sõites talgutele ja tagasi koju. Et rongiga on talgutele väga mõnus minna, innustab poole odavam pilet kindlasti ka rohkem talgulisi kodudest välja tulema ning talgutöödele käed külge panema,» kõneles Tarmo Tüür. Ta lisas, et just praegu on õige aega valida talguveebist endale sobiv talgu ning panna end talgutele kirja aadressil www.teemeara.ee, samuti mõelda valmis plaan, kuidas on kõige mugava jõuda talgutele ja pärast koju tagasi.

2.–8. maini saavad «Teeme ära!» talgupäeval osalejad oma talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitamise korral kõikidel Elroni liinidel sõita poole soodsama piletihinnaga. Soodustus kehtib rongisõiduks kõikidel Elroni liinidel üle Eesti, nii tava- kui ekspressrongides. Piletit saab osta ainult rongidest ning korraga saab kasutada vaid üht soodustust.

Elron toetab «Teeme ära!» talgupäevi teist aastat, pakkudes talguhuntidele soodsamat piletihinda. Eelmisel aastal tehti talguhundi passiga Elroni rongides 1300 sõitu, mullu anti talguhundi passe välja 6000.

Talguhundi pass on «Teeme ära!» talgupäeva meeskonna väljaantav ainulaadne tunnuskiri, mis tähistab selle omaniku kaasalöömist «Teeme ära!» talgupäeval. Talguhundi pass võimaldab osa saada talgupäeva partnerite eripakkumistest. Talguhundi passi taotlemise juhise ja talgupäeva partnerite eripakkumised leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles