Võrkpalluritel seisavad ees medalimängud

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli viimast Viljandimaa võrkpalli meistrivõistluste kohtumist leiavad aset sel pühapäeval Viljandi spordihoones. Kavas on naiste turniiri finaal, pronksmedalisti selgitav mäng ning viienda ja kuuenda koha kohtumine. Samuti saab selgeks meeste mõõduvõtu hõbemedalist. Pilt on tehtud veebruaris Päril Suure-Jaani ja Viljandi valla meeskonna mängul.
Neli viimast Viljandimaa võrkpalli meistrivõistluste kohtumist leiavad aset sel pühapäeval Viljandi spordihoones. Kavas on naiste turniiri finaal, pronksmedalisti selgitav mäng ning viienda ja kuuenda koha kohtumine. Samuti saab selgeks meeste mõõduvõtu hõbemedalist. Pilt on tehtud veebruaris Päril Suure-Jaani ja Viljandi valla meeskonna mängul. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval jagatakse Viljandi spordihoones maakonna võrkpalli meistrivõistluste kohti ja edukamatele medaleid.

Veebruaris alanud meeste ja naiste turniiri viimasel mängupäeval on kavas neli otsustavat vastasseisu: kell 12 algava võistluspäeva esimese kohtumise peavad hõbemedalit ihkavad Suure-Jaani ja Tarvastu meeskond, kell 14 võitlevad viienda ja kuuenda koha pärast Viljandi valla II ja I naiskond, kell 16 püüdlevad pronksi Suure-Jaani ja Abja/Halliste naised ning kell 18 kohtuvad finaalis Spordikooli I ja Tarvastu naiskond.

Naiste meistrivõistlustel osalenud seitse võistkonda pidasid põhiturniiri järel veerand- ja poolfinaale. Möödunud nädalal teoks saanud esimesest poolfinaalist jõudis kullaheitlusele Tarvastu, olles 3:1 üle Suure-Jaanist. Sel esmaspäeval tagas endale finalistiseisuse Spordikooli I koosseis, kes oli 3:1 parem Abja/Halliste esindusest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles