Mobiilside­operaatorid tõstavad hindu

Kristiina Baum
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Märtsi lõpul ilmus mitme mobiilsideoperaatori kodulehele teade, et ettevõte tõstab eri kõnepakettide hindu nii, et juba lepingu sõlminud klient ei pea selleks eraldi nõusolekut andma. Vastu pakutakse suuremat kõnemahtu.

Niisuguse sideteenuse paketitingimuste ühepoolse muutmise tõttu on hulk inimesi tarbijakaitseameti poole pöördunud. Amet nentis oma pressiteates, et talle teadaolevalt on kõik suuremad mobiilsideoperaatorid hiljuti oma veebilehe uudiste või teadete rubriigis teavitanud lepingutingimuste ühepoolse muutmise kavatsusest. Muudatused puudutavad ka seniseid kliente ning jõustuvad olenevalt operaatorist aprilli lõpust või mai algusest. 

Alates maikuust saavad Elisa Eesti kliendid võimaluse rääkida kõikides euroliidu riikides iga kuu 30 minutit rohkem. Paketi hind tõuseb ligi euro võrra. Ärikliendile lisandub 60 kõneminutit ja paketi hind kerkib peaaegu kahe euro võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles