Aprillinali tee ääres venis pikale

Sigrid Koorep
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänaseks on libakaamera Kõvakülast ära viidud.
Tänaseks on libakaamera Kõvakülast ära viidud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Karksi vallas Kõvaküla bussipeatuse juures Valga–Uulu maanteel seisnud aprillinali oli seal veel nädalapäevad pärast 1. aprilli endiselt alles.

Keegi oli naljapäeva puhuks vana külmkapi kiiruskaameraks maskeerinud ja selle tee äärde sokutanud. Mööda seda maanteed tööle sõitev vallasekretär Elerin Öövel märkis, et tema nägi seda vempu juba päris naljapäeval, aga kiiruskaameraks ta tee äärde tekkinud kasti küll ei pidanud. «Enne neid kaameraid on ikkagi hoiatavad märgid ja päris niisama nad ei teki,» lausus ta, kuid märkis, et naljakas oli vaadata, kui mõnel tema ees sõitval autol enne tolle kastini jõudmist järsku punased pidurituled süttisid ja kiirus hakkas vähenema.

Karksi vallavanem Taimo Tugi märkis, et niipalju kui ta kuulis, peeti seda kiiruskaamera nalja heaks huumoriks, kuigi ilmselt maanteeamet sellele hea pilguga ei vaata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles