Ait tähistab kaheksandat sünnipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

24. märtsil tähistab pärimusmuusika ait oma kaheksandat sünnipäeva.

Selles eas sünnipäevalastel on küll juba üksjagu koolitarkust kõrvade vahele kogunenud, kuid veel ei taha kaduda ka mängulust. Sestap palub aidarahvas kõigil külalistel unustada argimured ning tulla lapsemeelselt sünnipäeva tähistama. Tulla võivad nii noored kui vanad, sest pidu kestab hommikuni.

Kõik vajalik ülemeelikuks õhtuveetmiseks on aida poolt: seiklusmäng, muusikaviktoriin, suur batuut, pärimuskaraoke, tort, õnneloos ja vaba lava. Kohvikus on kaetud pikk sünnipäevalaud.

Pärimusmuusika aida produtsent Jaan Jaago kutsub kõiki sünnipäevast osa saama, sest emotsioone ja elamusi on oodata küllaga. «Pidu tuleb meie maja kohta üsna ebatavaline. Peamiselt seetõttu, et see on mõnes muus kontekstis tegelikult väga tavaline, aga meie majas mitte nii väga,» rääkis Jaago. «Millal veel saab aita tulla nõnda, et fuajee on täis õhupalle ja suures saalis on suur batuut, millel saavad hüpata nii suured kui väikesed. Kohvikus on korralik pikk laud igal tunnil vahetuva peoperenaise või -mehega ning väikeses saalis saab osa võtta pärimuskaraokest ja muusikaviktoriinist? Vastus on lihtne – ega pärast 24. märtsi saagi,» lisas Jaago ning kutsus kõiki sünnipäevapeost osa saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles