Algab uus «Võrguplatsid korda» konkurss

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Madis Luik
Copy
Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti Võrkpalli Liit ja aktsiaselts Oma Ehitaja alustavad projektiga «Võrguplatsid korda», mille tulemusena rajatakse Eestisse kümme võrkpalliväljakut või korrastatakse olemasolevaid. Võrkpallihuvilised saavad avaldusi esitada 15. aprillini.

Eelmise viie aastaga rajas Eesti Võrkpalli Liit koostöös Credit24-ga Eestisse 60 uut võrkpalliväljakut. Tänavu võttis Credit24-lt teatepulga üle aktsiaselts Oma Ehitaja. Koostöö uue peasponsoriga sai avaliku allkirja nädalavahetusel Saja liiga finaalturniiril.

Žürii valib «Võrguplatsid korda» konkursile laekunud taotluste hulgast 19. aprilliks välja kuus silmapaistvamat kohta. Sinna rajatakse eeloleval aastal võrkpalliväljakud koos vajaliku inventariga. Lisaks valib žürii kümme taotlust, mis pannakse 26. aprillini kestvale rahvahääletusele. Seal selgub neli rahva lemmikut, kuhu samuti uued platsid kerkivad.

Žürii koosseisu kuuluvad Eesti Võrkpalli Liidu president Hanno Pevkur, aktsiaseltsi Oma Ehitaja juhatuse esimees Kaido Fridolin, rahvusmeeskonna kapten Kert Toobal ja Eesti esirannavõrkpallur Rivo Vesik.

Võrkpalliväljaku eelistatud asukoht on kas munitsipaal- või kohaliku omavalitsuse maa. Eramaa kohta võib avalduse esitada vaid siis, kui maaomanik tagab väljakule avaliku ligipääsu ning mänguplats asub nähtavas, juurdepääsetavas ning inimestele ohutus kohas.

Taotleja peab asukoha kohta lisama vabas vormis kooskõlastuse kinnituse koos kohaliku omavalitsuse või eraomaniku kontaktandmetega. Vajalik on lisada ka selgitus, miks antud piirkonda võrkpalliväljakut rajada soovitakse. Samuti tuleb lisada asukoha plaan ja võimalusel fotod, mis tulevad valiku tegemisel kasuks.

Tagasi üles